ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

СГЛОБЯЕМО СТРОИТЕЛСТВО ИЛИ ... ?

Ефективността на налагащото се в новия век сглобяемо строителство се определя от новите технологии, които се отличават с приложение на най-модерни естествени материали, с минимални или без химичини обработки и добавки; използуване на дървесината, която не може да бъде имитирана по отношение на носимоспособност, тегло, трайност и цена; минимално количество мокри процеси. В резултат на това се произвеждат къщи с най-добрите възможни показатели на строителната физика и статика на конкурентни цени.

Къщата на вашите мечти е екологично чиста, с модерна архитектура, функционално разпределение, без специални изисквания към терена и атмосферните условия, с висока степен на пожароустойчивост, земетресения и влажност, с надеждна топло- и звукоизолация.

НЕДОСТАТЪЦИ?

Все още технологиите не позволяват демонтирането и повторното сглобяване на къщите без нарушаване на завършващите слоеве.

     Ако вие сте видяли друг недостатък, очакваме да го споделите с нас.

ЦЕНА?

Стойността на една сглобяема къща се определя в зависимост от избраните елементи, техният материал, вида на покритията, степента на завършенодт и вида на довършителните работи. Всичко това се избира от клиента.

     Колко би струвала Вашата къща? Попълни запитването.

ПЛАЩАНЕ?

     30% при подписване на договор;
     30% при начало на монтажа;
     30% при завършен груб монтаж;
     10% при издаване на обекта.

ТЕХНОЛОГИЯТА?

 Първаночално в заводски условия се изработват панелите, съобразно тяхната дебелина, структура и конфигурация, определени от индивидуалния проект на сградата. В тях се монтират тръбите за вътрешната водопроводна и електроинсталационна мрежа. Първата стъпка в строителния процес започва с подготвяне на бетоновите фундаменти, върху които се монтират подготвените модули. На строителната площадка се сглобяват и предварително изработените покривни форми. На място се прави покривна обшивка, съобразена с избарния от клиента материал. Довършителните работи по къщата, в зависимост от индивидуалния проект, включват различните видове подови (теракот, линолеум, паркет, дюшеме и др.) и стенни (фаянс, латекс, дървена обшивка и др.) покрития. Външна мазилка със или без допълнителна топлоизолация от екструдиран полистирол (EPS) или експандиран полистирол (XPS).  
 
 

ПРОЕКТ?

Типов или индивидуален – решавате вие! Фирмата ни има за цел да подпомага клиентите в разработката на собствените им представи за дом, като стимулира работата по индивидуални проекти.

ТЕРЕН?

Сглобяемите къщи могат да се изграждат на всички терени, на море и планина, независимо от атмосферните условия на района, като има още едно предимство, че не са свързани трайно с терена и са предпочитани при: терени под наем; с отстъпено право на строеж; слаби и неустойчиви терени; национални паркове; плаващи платформи; навсякъде, където строителството не е изрично забранено. Фирмата приема поръчки за строителство на територията на цялата страна и чужбина. Необходимите условия са да има път за да може да се транспортират отделните елементи и да има ток и вода.